Wie is Haringboer?

Duurzame tentharingen ontwikkelen is mijn missie!

Ik ben Reinier en ik ben een productontwerper. Sinds 2013 ontwikkel en verkoop ik lichtgewicht tentharingen. Deze verkoop ik via verschillende kanalen, waaronder bol.com. Vanuit mijn passie voor betaalbare topkwaliteit ben ik de uitdaging uitgegaan om eigen merk tentharingen te ontwikkelen: Haringboer was geboren!

Ik ontwikkel middels het ODM principe. Hierbij maak ik gebruik van bestaande mallen die ik optimaliseer naar eigen, technisch inzicht. Deze manier van ontwikkelen is duurzamer dan normale product-ontwikkeling: je krijgt vanuit een bestaande mal een geoptimaliseerd product tegen een hierdoor betaalbare prijs!

Door niet te bezuinigen op materiaalsoort en met computer-simulaties optimaliseer ik de tentharingen om licht en sterk te zijn! Dit is vanuit mijn achtergrond als productontwerper bekend terrein. Duurzaamheid speelt tijdens ontwikkeling, productie en distributie een belangrijke rol.

Ik vind goede service erg belangrijk! Wanneer je ontevreden bent over mijn product dan kun je ze gewoon terugsturen. Ik hou niet van gezeur en wil jou vooral verwennen met de beste tentharingen die er zijn! Je krijgt bij terugsturen altijd je volledige aankoopbedrag terug. Je betaalt enkel de kosten voor het retourneren van de producten. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Andere pagina’s op haringboer.nl
Productpagina
Keuzehulp
Instructie
Verantwoord Ondernemen
Over Mij
Reviews
Contact
Haringboer op bol.com

Ik doe mijn uiterste best om jou een heerlijke aankoopervaring en perfecte tentharingen te leveren.
Ben je nou toch niet tevreden over je aangeschafte tent haringen? Stuur ze gewoon terug en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug!
Geen gedoe bij Haringboer!

LINKS
Tentharingen kiezen
Tentharingen vastzetten
MVO
Aluminium tentharingen
Titanium tentharingen
Duurzame haringzak
Wie is Haringboer
Haringboer reviews
VRIENDEN
Kubb.nl: hét vakantiespel
Kubb.info: The most awesome holiday game!
top10baas.nl
depieten.nl
Stickerclub
A4 Kleurplaten

Haringboer.nl | KVK: 66000823 | BTW: NL002420884B63 | 8012AS Zwolle
Bol.com | Algemene voorwaarden | Contact

0
Right Menu IconMenu