Wie is Haringboer®?

Duurzame ondernemingen ontwikkelen is mijn passie!

Inhoudsopgave
Wie ben ik?
Haringboer.nl – Lichtgewicht tentharingen
Kubb.nl – Ontwikkeling topkwaliteit blokkenspel
Molkky.nl – Centrale plek met alle informatie
Verder nog iets in petto?

Reinier Tijssen presenteren voor een groep mensen

Wie ben ik?

Ik ben Reinier Tijssen en woon in Zwolle met mijn vrouw en 3 dochters. Ik ben dol op alles wat met “buiten” te maken heeft!
In mijn dagelijks leven ben ik Creatief Aanjager bij bedrijven. Ik ben een opgeleid productontwerper en dol op het ontwikkelen van hoge kwaliteit producten. Sinds 2013 ben ik ondernemer. Het heeft er altijd al in gezeten, maar dit was het echte begin (en niet het einde). Ik ben begonnen met Haringboer® en heb dit later uitgebouwd naar verscheidene andere producten en websites. Hieronder vertel ik daar wat meer over!

Haringboer.nl - Lichtgewicht Tentharingen

Haringboer.nl – Lichtgewicht tentharingen

Sinds 2013 ontwikkel en verkoop ik lichtgewicht tentharingen. Vanuit mijn passie voor betaalbare topkwaliteit ben ik de uitdaging uitgegaan om eigen merk tentharingen te ontwikkelen: Haringboer® was geboren! De haringen worden 10 jaar later verkocht via verschillende kanalen, waaronder Bever en Bol.com

Ik ontwikkel de tentharingen middels het ODM principe. Hierbij maak ik gebruik van bestaande mallen die ik optimaliseer naar eigen technisch inzicht. Deze manier van ontwikkelen is duurzamer dan normale productontwikkeling: er hoeven namelijk geen nieuwe mallen gemaakt te worden, het is simpelweg slim optimaliseren zodat je een topkwaltiet product krijgt tegen een betaalbare prijs!

Door niet te bezuinigen op materiaalsoort en middels berekeningen met computersimulaties optimaliseer ik de tentharingen om licht en sterk te zijn! Dit is vanuit mijn achtergrond als productontwerper bekend terrein. Duurzaamheid speelt tijdens de ontwikkeling, productie en distributie een belangrijke rol.

Ik vind goede service erg belangrijk! Wanneer je ontevreden bent over mijn product dan kun je ze gewoon terugsturen. Ik hou niet van gezeur en wil jou vooral verwennen met de beste tentharingen die er zijn! Je krijgt bij terugsturen altijd je volledige aankoopbedrag terug. Je betaalt enkel de kosten voor het retourneren van de producten. Meer informatie hierover vind je in de algemene voorwaarden.

Kubb.nl - Het leukste buitenspel

Kubb.nl – Ontwikkeling topkwaliteit blokkenspel

Sinds 2018 ben ik in het bezit van het domeinnaam Kubb.nl om 1 centrale plek op internet te creëren waar je alle informatie over dit leuke buitenspel kunt vinden. Inmiddels is er een eigen topkwaliteit spel ontwikkeld dat zo duurzaam mogelijk (alle CO2 is gecompenseerd) op de markt gebracht is.

Kubb.nl is tevens de plek waar je precies kunt vinden wat het beste Kubb spel is dat je voor jouw gebruik kunt kopen middels een overzichtelijke tabel waarin de sets onderling worden vergeleken.

Molkky.nl - Een leuk didactisch buitenspel

Molkky.nl – Centrale plek met alle informatie

Het domein Molkky.nl was een simpele volgende stap. Mölkky wordt ook wel “het zusje van Kubb” genoemd. Op deze website kun je alles vinden over dit leuke, educatieve blokkenspel. Daarnaast kun je middels een simpele tabel inzicht krijgen in de beste Mölkky set voor jou!

Verder nog iets in petto?

Zeker weten, ik ben constant bezig met nieuwe ontwikkelingen. De basis voor elke ontwikkeling: ik moet het leuk vinden (energie van krijgen) en het moet duurzaam ontwikkeld worden. Stay tuned…

Andere pagina’s op haringboer.nl
Productpagina
Keuzehulp
Tentharingen vastzetten
Verantwoord Ondernemen
Aluminium tentharingen
Titanium tentharingen
Duurzame haringzak
Wie is Haringboer®?
Trustpilot Reviews
Contact

Haringboer® is in 2013 opgericht met als doel kwalitatief hoogwaardige, lichtgewicht tentharingen te ontwikkelen. Inmiddels lever ik een breed assortiment top-kwaliteit tentharingen van Aluminium en Titanium: Vederlicht en IJzersterk! En kwaliteit is mooi, maar ook duurzaam: de haringen gaan namelijk ontzettend lang mee! Haringboer® is inmiddels dan ook een autoriteit op het gebied van lichtgewicht tentharingen en dat wordt herkend. De tentharingen van Haringboer® worden door menig fervent kampeerder gebruikt, zowel in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Dus wil je lichtgewicht tentharingen kopen? Kijk dan vooral eens op deze website en laat je helpen in het maken van de keuze voor de beste tent haringen!

Ik doe mijn uiterste best om jou een heerlijke aankoopervaring en fantastische tentharingen te leveren! Ben je nou toch niet tevreden over je aangeschafte tent haringen? Stuur ze gewoon terug en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug! Geen gedoe bij Haringboer®, daar hou ik niet van!
Haringboer.nl  |  KVK: 66000823  |  BTW: NL002420884B63  |  8012AS Zwolle
Algemene voorwaarden  |   DOOOQ.nl  |   Kubb.nl  |   Kubb.info  |   Molkky.nl  |   top10baas.nl  |   depieten.nl

bever.nl     asadventure.nl     Bol.com    

Instagram    Meta    Linkedin

Haringboer Tentharingen Lichtgewicht de grond in slaan
0
    0
    HARINGZAK
    Jouw haringzak is leegNaar de winkel
    Right Menu IconMenu