Verantwoord Ondernemen

Haringboer ❤️ de Aarde!

Ik maak zoveel mogelijk duurzame keuzes in mijn leven en dus ook bij Haringboer. Ik zal er hieronder iets meer over vertellen!

Inhoudsopgave
PRODUCT
PLANET
PEOPLE

PRODUCT

Tentharingen van Hoge Kwaliteit

Ik ben een productontwerper. Ik geloof in goede producten. Met goede producten bedoel ik duurzame producten. Producten van hoge kwaliteit.

Producten van hoge kwaliteit gaan namelijk langer mee. En hoe langer ze meegaan, hoe minder vaak je ze hoeft te vervangen.

Ik laat mijn haringen maken van hoogwaardig aluminium en titanium. De recyclewaarde van aluminium is erg hoog. Dit is de reden waarom bijvoorbeeld frisdrankblikjes van aluminium gemaakt zijn.

Je kunt je kapotte haringen dus gewoon bij het PMD gooien. Deze worden er tijdens het sorteerproces uitgepikt en krijgen zo een nieuw leven. Als frisdrankblikje bijvoorbeeld.

Titanium is relatief moeilijk te verwerken vanwege de hoge verwerkingstemperaturen. Wegens de hoge kiloprijs is het wel rendabel (ja, helaas wordt er nog steeds gekeken naar rendabiliteit) en dus mag titanium gewoon bij het PMD.

Maar goed, titanium is echt snoeihard, dus die gaan niet zomaar stuk!

Haringzakken van Restmateriaal

Tentharingen zonder haringzak is als een paard zonder teugels.

Na wat omzwervingen bij buitenlandse fabrieken heb ik toch voor een duurzaam product gekozen. En het is nog een Nederlands product ook!

Ik heb met een grote tentmaker in Nederland een haringzak ontwikkeld die gemaakt is van restmateriaal uit de tentproductie. Als een tent wordt uitgesneden heb je namelijk reststukken die nutteloos zijn. Mar niet voor mij: ik vind het prachtig materiaal en van mij krijgen ze een nieuw leven in een fantastische haringzak.

Wat voor kwaliteit je dan krijgt? Haha, veel te hoog voor een haringzak natuurlijk. Maar wél erg mooi en duurzaam. Bij elke set tentharingen krijg je er een van mij bij!

Duurzame verzend-verpakking

Hier heb ik jouw hulp een beetje bij nodig. Ik verstuur de haringen namelijk in een ongebleekt doosje. Minder mooi dan een wit doosje, maar wel veel beter te recyclen. Mijn vraag aan jou is dan ook of je de verpakking bij het oud papier wilt gooien. Geef jij je doosje een nieuw leven in een nieuwe uitvoering?

PLANET

“Wat ik neem, geef ik terug!”

TreesForAll

De productie van haringen kost energie. Ik compenseer mijn CO2 footprint door het planten van bomen. Dit doe ik via Trees for All.

Haringboer Goed Doel TreesForAllHaringboer Goed Doel TreesForAll

PEOPLE

Kiva

Ik investeer maandelijks in een betere toekomst voor mensen die het minder hebben dan ik. Ik doe dit via Kiva. Kiva helpt mensen met het maken van investeringen via de “crowd”. Met deze mensen worden afspraken gemaakt over terugbetalen. Dit lukt niet altijd en het mooie is dat wanneer dit echt niet lukt, het bedrag wordt kwijtgescholden. Het is dus een microcrediet, maar met een negatief rendement.

Haringboer helpt mensen via KIVA

Andere pagina’s op haringboer.nl
Productpagina
Keuzehulp
Instructie
Verantwoord Ondernemen
Over Mij
Reviews
Contact
Haringboer op bol.com

Ik doe mijn uiterste best om jou een heerlijke aankoopervaring en perfecte tentharingen te leveren.
Ben je nou toch niet tevreden over je aangeschafte tent haringen? Stuur ze gewoon terug en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug!
Geen gedoe bij Haringboer!

LINKS
Tentharingen kiezen
Tentharingen vastzetten
MVO
Aluminium tentharingen
Titanium tentharingen
Duurzame haringzak
Wie is Haringboer
Haringboer reviews
VRIENDEN
Kubb.nl: hét vakantiespel
Kubb.info: The most awesome holiday game!
top10baas.nl
depieten.nl
Stickerclub
A4 Kleurplaten

Haringboer.nl | KVK: 66000823 | BTW: NL002420884B63 | 8012AS Zwolle
Bol.com | Algemene voorwaarden | Contact

0
Right Menu IconMenu