Aluminium tentharingen

Haringboer ❤️ Lichtgewicht & Kwaliteit!

Haringboer focust in de ontwikkeling van tentharingen op twee zaken: kwaliteit en kwaliteit. Oh, en op lichtgewicht. Dit is de reden dat ik alleen maar aluminium en titanium tentharingen in mijn assortiment heb.

En weet je waar ik dan weer heel trots op ben (ik ben en blijf een ingenieur): ik gebruik aluminium 7075-T6, dit wordt gebruikt in de luchtvaartindustrie ?. Beetje gek om te gebruiken in tentharingen zou je zeggen? Precies! Daarom ben ik ook zo ongeveer de enige. Daarnaast is duurzaamheid en het goed omgaan met de wereld een onderwerp wat me erg bezighoudt. Daarom focus ik op vooral goede producten: die gaan namelijk gewoon langer mee.
Goedkoop is duurkoop en bij Haringboer hou ik daar niet van!

De voordelen van Aluminium 7075-T6 tentharingen

Niet elke soort aluminium is hetzelfde. Elke soort is weer geschikt voor andere toepassingen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat Aluminium 7075-T6 de optimale combinatie is van stijfheid en lichtgewicht. Dit type aluminium heeft nog meer voordelen.

Aluminium 7075-T6 = Licht

Het grote voordeel van dit type aluminium is dat het ontzettend licht is. En laat veel kampeerders nou eens dol zijn op lichtgewicht tentharingen. Aluminium 7075-T6 is drie keer zo licht als dezelfde haring in staal. Maar doet dat iets af aan de stijfheid?

Aluminium 7075-T6 = Stijf

Dat is het mooie aan dit type aluminium: het is net zo stijf als veel reguliere staalsoorten. De stijfheid van de tentharingen van Haringboer doen niet onder aan de stalen tentharingen die er op de markt zijn.

Aluminium 7075-T6 = Corrosiebestendig

Dit is een voordeel dat vele soorten aluminium hebben: het roest niet. Het raakt dus geen stijfheid kwijt gedurende de jaren dat je het gebruikt.

Aluminium 7075-T6 = Mooi

ALuminium 7075-T6 is goed te anodiseren: dit is het buitenste laagje dat er op de tentharing wordt aangebracht en de kleur bepaald. Dit is mooi, maar ook een goede beschermlaag. Ik breng een extra dikke laag aan op mijn aluminium haringen.

Hebben tentharingen van aluminium 7075-T6 ook nadelen?

En heeft dit type aluminium ook nog nadelen vraag je je misschien af?
Ja! Dit type aluminium is namelijk moeilijk verwerkbaar tijdens productie (maar dat is mijn probleem).

Wil je het volledige aanbod tentharingen bekijken? Ga dan naar de productpagina of laat me je helpen met kiezen met de keuzehulp.

Andere pagina’s op haringboer.nl
Productpagina
Keuzehulp
Instructie
Verantwoord Ondernemen
Over Mij
Reviews
Contact
Haringboer op bol.com

Ik doe mijn uiterste best om jou een heerlijke aankoopervaring en perfecte tentharingen te leveren.
Ben je nou toch niet tevreden over je aangeschafte tent haringen? Stuur ze gewoon terug en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug!
Geen gedoe bij Haringboer!

LINKS
Tentharingen kiezen
Tentharingen vastzetten
MVO
Aluminium tentharingen
Titanium tentharingen
Duurzame haringzak
Wie is Haringboer
Haringboer reviews
VRIENDEN
Kubb.nl: hét vakantiespel
Kubb.info: The most awesome holiday game!
top10baas.nl
depieten.nl
Stickerclub
A4 Kleurplaten

Haringboer.nl | KVK: 66000823 | BTW: NL002420884B63 | 8012AS Zwolle
Bol.com | Algemene voorwaarden | Contact

0
Right Menu IconMenu